Γ. Μώραλης: Η επόμενη μέρα να βρει τη χώρα με μια κυβέρνηση που θα δώσει προοπτική
«Οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
«Οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Όπως στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έτσι και σήμερα, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί στον Πειραιά η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης εξερχόμενος του 29ου δημοτικού σχολείου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
«Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εθνικές εκλογές δείχνει να είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι σπουδαίο για τη Δημοκρατία μας, διότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό για όλους τους Έλληνες» συμπλήρωσε.
«Εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει τη χώρα με μια κυβέρνηση η οποία θα δώσει μια νέα προοπτική, θα χειριστεί τα μεγάλα εθνικά θέματα που είναι ξανά στην επικαιρότητα, θα δημιουργήσει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας και θα υπάρξει αλληλεγγύη και κανένας αποκλεισμός, αυτά τα οποία δηλαδή ζητούν οι Έλληνες πολίτες εναγωνίως τα τελευταία χρόνια και τα οποία θα πρέπει η όποια κυβέρνηση βγει την επόμενη μέρα να τα υλοποιήσει» κατέληξε.
- ΑΑΔΕ: Έρχονται ραβασάκια για «αμαρτίες» του παρελθόντος – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο
- Εγνατία: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός φορτηγού – Ξήλωσε πεζοδρόμιο 50 μέτρων
- Συνταγή: Burger με μοσχαρίσιο κιμά, καραμελωμένα κρεμμύδια & BBQ σάλτσα
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες






