ΠΑΟΚ : Άρχισε τα ιδιαίτερα μαθήματα ο Φερέιρα
Διαδοχικά τετ α τετ είχε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξηγούσε το τι θέλει από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο
Πρώτη ημέρα παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ και με το… καλησπέρα ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα μαθήματα του Αμπέλ Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει μ’ αυτό τον τρόπο να περάσει την δική του φιλοσοφία μέσα στην ομάδα για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στον δικό του ΠΑΟΚ.
Στην απογευματινή ο 40χρονος τεχνικός του Δικεφάλου είχε δύο τετ α τετ με τους Μίροσλαβ Στοχ και Τσούμπα Άκπομ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές άκουσαν με πολύ προσοχή αυτά που τους είπε ο Φερέιρα και αφορούσαν το πως θέλει να κινούνται στο γήπεδο όταν με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια τους. Στην απογευματινή προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε βάρος στην τακτική και στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού.
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
- ΠΑΣΟΚ: Διχασμός στους «πράσινους» συνδικαλιστές για τα μάτια του Παναγόπουλου
- Συνεχίζεται το θρίλερ με τον απαγωγέα της 84χρονης Νάνσι Γκάθρι – Στη δημοσιότητα πλάνα από ένοπλο μασκοφόρο
