Δεν αρκούσε ο Σλούκας, η Εφές εκθρόνισε Φενέρ και Ομπράντοβιτς
Το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2009 κατέκτησε η Εφές επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 89-74. Εκπληκτικός Σέιν Λάρκιν (38π.), δεν έφτανε ο Σλούκας (21π.) για την ομάδα του Ομπράντοβιτς
Η Αναντολού Εφές στέφθηκε για 14η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Τουρκίας (και πρώτη μετά το 2008-09) επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 89-74 (4-3 στις νίκες) στον 7ο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος.
Ο Σέιν Λάρκιν ήταν ο κορυφαίος του αγώνα έχοντας 38 πόντους, 13/13 βολές, 8/9 δίποντα, 3/9 τρίποντα.
Με λίγα λόγια… ήταν παντού, ενώ πολύ καλός για τους πρωταθλητές ήταν και ο Βασίλιε Μίτσιτς με 20 πόντους.
Ο Κώστας Σλούκας με 21 πόντους, 5/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/3 βολές και 6 ασίστ και ο Κάλινιτς (19 πόντοι), δεν έφταναν, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.
Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 21 πόντους στο 36′, με το σκορ στο 84-63, καταδεικνύοντας τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στον αποψινό αγώνα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.