Μπουτάρης : Δεν κάνω τον Κινέζο, δεν στηρίζω Ζέρβα
Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον φέρουν να στηρίζει τον Κωνσταντίνο Ζέρβα έδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.
Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον φέρουν να στηρίζει τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο της Θεσσαλονίκης έδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.
«Κάνοντας τον κινέζο… »
«Δημοσιεύματα που με φέρουν να στηρίζω τον Ζέρβα «κάνοντας τον κινέζο» είναι παντελώς ανυπόστατα», ανέφερε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Δημοσιεύματα που με φέρουν να στηρίζω τον Ζέρβα «κάνοντας τον κινέζο» είναι παντελώς ανυπόστατα. Ούτε τον στηρίζω, πολύ δε περισσότερο δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου τον… κινέζο.
— Ioannis Boutaris (@BoutarisIoannis) 31 Μαΐου 2019
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ


