
Το σήκωσε αήττητη η Τσέλσι
Η Τσέλσι κατέκτησε το 2ο Europa League της ιστορίας της, και το κατάφερε μάλιστα δίχως να γνωρίσει ήττα στους 15 αγώνες που έδωσε στη διοργάνωση
Η Τσέλσι πανηγύρισε χθες το βράδυ το 2ο Europa League της ιστορίας της, καθώς επικράτησε της Άρσεναλ στο μεγάλο τελικό με 4-1.
Έξι χρόνια μετά την τελευταία της κατάκτηση, η ομάδα του Λονδίνου πήρε και πάλι ευρωπαϊκή κούπα, και μάλιστα αυτήν τη φορά το έκανε αήττητη.
Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έδωσε συνολικά 15 αγώνες συμπεριλαμβανομένου και του τελικού, έχοντας τον εντυπωσιακό συνολικό απολογισμό των 12 νικών και 3 ισοπαλιών.
Έτσι, έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά αήττητη ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τη σεζόν 2007-2008 κατέκτησε το Champions League δίχως να γνωρίσει ήττα.
- Επιτάφιος: Τι συμβολίζουν τα λουλούδια του και γιατί πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας;
- Έχει ο ακροδεξιός Ζορντάν Μπαρντελά σχέση με ιταλίδα πριγκίπισσα;
- Δεν είναι μόνο η ανεργία: Τα μόνιμα σημάδια της απόλυσης λόγω AI
- Η αναβίωση της αυτοκρατορίας: Πώς ο υπερεθνικισμός διαλύει την παγκόσμια τάξη
- Φιλικό με την Ιταλία στο Παγκρήτιο έκλεισε η Εθνική Ελλάδας
- Ο Φλικ για το αν η Μπαρτσελονα αδικήθηκε με την Ατλέτικο κι αν ευνοείται στην La Liga



