
Ρολάν Γκαρός: Με Κραΐνοβιτς στους «32» ο Τσιτσιπάς
Ο Σέρβος τενίστας κέρδισε δύσκολα με 3-2 σετ τον Καρμπάλες Μπαένα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ούγκο Ντέλιεν και με 3-1 σετ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.
Ο Ελληνας τενίστας το μεσημέρι της Τετάρτης «σφράγισε» το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του γαλλικού Οπεν και λίγες ώρες αργότερα έμαθε τον αντίπαλό του στους «32» της χωμάτινης διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στους «32» ο 20χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, ο οποίος βγήκε νικητής στη μάχη με τον Καρμπάλες Μπαένα.
Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε δύσκολα του Ισπανού με 6-4, 6-4, 6-7 (1), 3-6, 8-6 και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά. Ο 27χρονος είναι στο Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ το 2018 είχε φτάσει έως το Νο26.
Το παιχνίδι του Φίλιπ Κραΐνοβιτς με τον Καρμπάλες Μπαένα διήρκησε 4 ώρες και 15 λεπτά, με τον Σέρβο να έχει 82 winners, 53 αβίαστα λάθη, αλλά και 6 άσους.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, με τον Στέφανο να στοχεύει στη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Ρολάν Γκαρός.
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις
- «Ο Μάικ Τζέιμς αυτοπροτάθηκε στη Μπαρτσελόνα»
- Εννέα συμφωνίες υπέγραψαν Μητσοτάκης και Μακρόν – Τι περιλαμβάνουν
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παναγιώτης Δουδωνής: Ληστεία μετά φιλοδωρήματος τα νέα μέτρα της κυβέρνησης
- Άγιος Δημήτριος: Με αυτό το μαχαίρι δολοφονήθηκε ο 27χρονος στο Πάρκο Ασυρμάτου
