Ευρωεκλογές: Δεν τα κατάφερε ούτε στη Γερμανία ο Βαρουφάκης
Και στη Γερμανία χάνει την έδρα του το κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25 (Diem25)
Και στη Γερμανία χάνει την έδρα του το κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25 (Diem25), σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.
«Δυστυχώς, δεν καταφέραμε στη Γερμανία να εκλέξουμε έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο. Το γεγονός ότι αποσπάσαμε σχεδόν 130.072 ψήφους και ποσοστό 0,3% είναι επιτυχία για εμάς», αναφέρεται στην ανάρτηση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές και όλους όσους μας επέλεξαν», προστίθεται στην ανακοίνωση, ενώ είχε κάνει και αναφορά στο θρίλερ της Ελλάδας με την έδρα της Σοφίας Σακοράφα.
Τελικά, ο κ. Βαρουφάκης με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων περίπου στο 94%, βάσει της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών, το ΜέΡΑ25 δεν εκλέγει ευρωβουλευτή.
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»


