Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Ο Γιώργος Μιχελής αφήνει μεγάλο κενό
«Η αδόκητη απώλεια του Γιώργου Μιχελή, εκλεκτού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, μας προξένησε βαθιά θλίψη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).
«Η αδόκητη απώλεια του Γιώργου Μιχελή, εκλεκτού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, μας προξένησε βαθιά θλίψη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).
«Ο Γιώργος Μιχελής αφήνει μεγάλο κενό στην τραπεζική κοινότητα αλλά και στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Υπηρέτησε ευδόκιμα σε πολλές θέσεις ευθύνης στο χρηματοπιστωτικό τομέα με υποδειγματικό ήθος, και αφοσίωση, συνεισφέροντας, σημαντικά στην οικονομική ζωή του τόπου.»
» Ξεχώριζε επίσης με τη βαθιά ανθρώπινη προσωπικότητα του. Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΕΤ.
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τρεις και τραυμάτισε εννιά ανθρώπους – Στους 21 οι νεκροί από το κρύο
- Αυτό είναι το πρόστιμο για τις αντιολισθητικές αλυσίδες – Πού είναι υποχρεωτικές
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν Ναν και Φαρίντ κόντρα στο Περιστέρι Betsson
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας



