
Η Σίντι Κρόφορντ φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ
Παραμένει λαμπερή και σέξι
Ένα εξαιρετικό κορμί συνεχίζει να διατηρεί ακόμα και σήμερα που έχει φτάσει τα 53, η Σίντι Κρόφορντ το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90 και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με σέξι ρούχα και μαγιό.
«Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια; Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα», ανάφερε χαρακτηριστικά σε μια παλαιότερη της συνέντευξη.
Η Σίντι Κρόφορντ πρόσφατα φωτογραφήθηκε μόλις ξύπνησε, χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, και μοιράστηκε την εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε την εδώ δίχως ίχνος μακιγιάζ!
- Κατάσκοποι στις ζωές των άλλων – Χιλιάδες εργάτες της AI χτενίζουν το Διαδίκτυο για τα προσωπικά σας δεδομένα
- Πώς γιόρτασαν οι Αιθίοπες της Αθήνας την Ανάσταση – Τύμπανα, χορός και μυστήριο
- «Οι Αμερικανοί σε λίγο θα νοσταλγούν τη βενζίνη στα 4 δολ. το γαλόνι» λέει το Ιράν
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση




