Εισβολή αγνώστων στο γραφείο του Πρύτανη του ΟΠΑ
Ομάδα αγνώστων, περίπου 10 ατόμων, με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ομάδα αγνώστων, περίπου 10 ατόμων, με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αφού βεβήλωσαν το χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν τον πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για την δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.
«Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο.
«Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο κηρύσσει τον πόλεμο στον ELN – Επικαλείται τις «απειλές επέμβασης» του Τραμπ
- Το Ιράν θα συνεχίσει «να υποστηρίζει αποφασιστικά» τη Χεζμπολά, δηλώνει σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Χιλή: Ο Ρούμπιο συνεχάρη τον νέο ακροδεξιό πρόεδρο – Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «αδημονεί» να συνεργαστεί μαζί του
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία



