Τι γυρεύει ο Άρης στο μεταγραφικό παζάρι
Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση παικτών, ώστε να ενισχυθεί ο Άρης ενόψει της νέας σεζόν
Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος είναι έτοιμος με… ονόματα και διευθύνσεις και μένει το τελικό ΟΚ από το Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου ο μεταγραφικός προγραμματισμός του Άρη να μπει στο δεύτερο στάδιο, μετά την κίνηση απόκτησης του Σούντγκρεν από την ΑΙΚ Στοκχόλμης.
Η προτεραιότητα των κιτρινόμαυρων είναι ο άξονας και παίκτες σε κάθε γραμμή συν ένας ακραίος. Στόπερ, οκτάρι, φορ και εξτρέμ ή περιφερειακός επιθετικός, έχουν «προσφερθεί» στον αθλητικό διευθυντή του Άρη στο πρόσφατο ταξίδι του, στο πλαίσιο των επαφών που είχε με ομάδες, τεχνικούς διευθυντές και ατζέντηδες.
Οι ποδοσφαιριστές, αναζητήθηκαν με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που υπέδειξε ο Σάββας Παντελίδης και θα ξεκινήσουν να συζητούν και να εντάσσονται στο ρόστερ του Άρη, αμέσως μόλις ο Θόδωρος Καρυπίδης, εγκρίνει τον προϋπολοιγσμό για την υλοποίηση των κινήσεων. Θεωρητικά, οι σχετικές συζητήσεις, άρα και οι πρώτες αποφάσεις αναμένονται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας



