Διάσημη ηθοποιός κάνει την είσοδό της στο χώρο της μόδας
Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ θα λανσάρει τη δική της σειρά ενδυμάτων.
Ο κινηματογράφος πάει χέρι – χέρι με τη μόδα κι συχνά ηθοποιοί δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της μόδας ή σχεδιαστές πειραματίζονται μπροστά και πίσω από τι κάμερες.
Σε αυτό το ατέρμονο φλερτ φαίνεται πως υπέκυψε και η διάσημη ηθοποιός Γούπι Γκόλντμπεργκ.
Η Γούπι Γκόλντμπεργκ τα έχει κάνει όλα, πρωταγωνίστρια στο Μπρόντγουεϊ και σε μεγάλες εμπορικές κινηματογραφικές επιτυχίες, παραγωγός, συγγραφέας, παρουσιάστρια, φιλάνθρωπος πολιτική σχολιάστρια.
Τώρα όμως η κάτοχος βραβείων Emmy, Grammy, Oscar και Tony οδεύει προς τον κόσμο της μόδας.
Η σταρ, σύμφωνα με το ΑΠΕ θα λανσάρει τη δική της σειρά ενδυμάτων, σύμφωνα με το Business of Fashion. Η σειρά «Dubgee» θα περιλαμβάνει ενδύματα που θα επικεντρώνονται στον σύγχρονο σχεδιασμό και την άνεση.
Τα κομμάτια θα διατίθενται και σε μεγάλα μεγέθη και θα πωλούνται από τα Amazon, Le Tote, Neiman Marcus και Ashley Stewart.
Η Γούπι Γκόλντμπεργκ είπε για την είσοδό της στον κόσμο της μόδας:
«Είναι τόσο σημαντικό για μένα όσο οτιδήποτε άλλο έχω κάνει στη ζωή μου».
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επικοινωνήσετε είναι: «Μου αρέσω». Νομίζω ότι το σύνθημα της εταιρείας είναι: «Το τελευταίο πράγμα, για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε είναι γι’ αυτά που βρίσκονται στη ντουλάπα σας»».
Η ηθοποιός αποκάλυψε γιατί ήθελε να δημιουργήσει τη δική της συλλογή.
«Άρχισα να νιώθω κάπως περίεργα για το σώμα μου, κάτι που δεν είχα βιώσει ποτέ πριν, και ξαφνικά μου φάνηκε ότι αν αισθάνομαι έτσι, ίσως άλλοι άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο» δήλωσε.
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)
- Ουκρανία: Η Ρωσία αποπειράθηκε να δολοφονήσει υψηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με το Κίεβο





