ΚΑΕ Ολυμπιακός : Συγχαρητήρια στο πόλο και υπόκλιση στη Φιλιώ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την γυναικεία ομάδα πόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και υποκλίθηκε στη Φιλιώ Μανωλιουδάκη
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 7-5 της Βουλιαγμένης στο 5ο παιχνίδι της σειράς και κατέκτησε το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την εντός των τειχών κυριαρχία της.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια, κάνοντας ειδική αναφορά στην εμβληματική αρχηγό του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο μία φανταστική καριέρα.
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα πόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Αυτή η κούπα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, μιας και συνδυάστηκε με την τελευταία εμφάνιση της Τριανταφυλλιάς Μανωλιουδάκη. Φιλιώ, μας έκανες υπερήφανους! Σε ευχαριστούμε για όλα!», έγραψε χαρακτηριστικά.
- Μεξικό: Νεκροί τουλάχιστον 5 από τους 10 εργαζόμενους καναδικής εταιρείας που είχαν απαχθεί
- Πως η Ρωσία δίνει προτεραιότητα εναντίον των χειριστών drone και σε επιθέσεις στα μετόπισθεν βγαίνοντας κερδισμένη
- Δυτική Οχθη: Ο Τραμπ αντιτίθεται στην προσάρτησή της στο Ισραήλ
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
