
Τι ανέφερε ο Ρόουζ για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη
Γαλλικό δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του Λίντσεϊ Ρόουζ που αναφέρεται στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη
Ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι ένας από τους δύο δανεικούς που έχει ο Άρης (ο άλλος είναι ο Ματέο Γκαρσία) και φυσικά το ενδιαφέρον στους οπαδούς της ομάδας για το αν ο Γάλλος στόπερ παραμείνει, είναι μεγάλο.
Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και στα γαλλικά ΜΜΕ τα οποία αναλύουν την περίπτωση του Ρόουζ ο οποίος ανήκει στην Λοριάν.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «ouest-france.fr» κάνουν λόγο για ρήτρα 400.000 ευρώ του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, εκτιμώντας μάλιστα πως οι Θεσσαλονικείς είναι πιθανό να την καλύψουν για τον αποκτήσουν.
Το σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενεί και δηλώσεις του Ρόουζ ο οποίος αναφέρει: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσω την περιπέτεια και θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση», ενώ συνεχίζει: «Γίνονται συζητήσεις. Το κλαμπ, ο πρόεδρος, ο προπονητής θέλουν να με κρατήσουν. Μου αρέσει πολύ στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο και στην οικογένειά μου. Συζητάμε για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας».
Το εν λόγω άρθρο καταλήγει αναφέροντας οτι τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη




