
ΠΑΟΚ – Πέλκας : «Προετοιμασμένοι για το νταμπλ»
«Σημαντική η απουσία του Βιεϊρίνια αλλά θα τον κάνουμε χαρούμενο» ήταν η ατάκα του Δημήτρη Πέλκα στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ (11/5, 20:30, ΟΑΚΑ)
Από τη πλευρά των παικτών των πρωταθλητών μίλησε ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου Ελλάδος ο αρχηγός του Δικεφάλου (λόγω του τραυματισμού του Βιερίνια) Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας διεθνής έδωσε το στίγμα των θέλω του για τον αυριανό αγώνα και τόνισε πόσο πολύ θέλει την ολοκλήρωση της κατάκτησης του φετινού νταμπλ
Αναλυτικά όσα είπε :
Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Έχουμε δύο στόχους. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το έναν το καταφέραμε, τελείωσε. Στόχος είναι το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι΄αυτό…».
Για την απουσία του Βιεϊρίνια: «Σίγουρα είναι μια σημαντική απουσία γιατί ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας φέτος. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά μας όμως και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και γι΄αυτόν και να τον κάνουμε χαρούμενο…».
Για το γεγονός ότι απέναντί τους είναι και πάλι η ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει το τρόπαιο».
- Οι Έλληνες με τις περισσότερες κατακτήσεις Ευρωλίγκας: Για τη 2η ο Μπαρτζώκας, για την 3η ο Παπανικολάου
- Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
- Νέες ταινίες: Ελληνική έκπληξη, θρίλερ και ένα Star Wars για τους fans
- Με δύο άσους στο μανίκι: Πως ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Φενέρ και τρόμαξε τους άλλους (vid)
- Η ΕΕ αναθεωρεί τις προβλέψεις για την ανάπτυξη, καθώς ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τον πληθωρισμό
- Μικρολίμανο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα που είχε στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες

