
Το… μπαλάκι στην Αστυνομία από τον αμέτοχο υφυπουργό Βασιλειάδη
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για την «εκρηκτική» κατάσταση στο μπάσκετ και ρίχνει το... μπαλάκι στην Αστυνομία
Ο Γιώργος Βασιλειάδης εξακολουθεί να παρακολουθεί αμέτοχος την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Καμιά πρωτοβουλία από τον υφυπουργός Αθλητισμού για το σημερινό παιχνίδι Ολυμπιακού – Προμηθέα (8/5, 17:30, ΣΕΦ), παρ’ ότι η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι». Είναι ν’ απορεί κάποιος με την αδιαφορία του υφυπουργού για τα θέματα που οδηγούν το ελληνικό μπάσκετ στην καταστροφή.
Δεν υπάρχει καμιά διάθεση παρέμβασης από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος μάλιστα όχι μόνο παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις, αλλά ρίχνει και το… μπαλάκι στην Αστυνομία με την δήλωση που έκανε σήμερα το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ.
Η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη:
«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.
Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.
Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα».
- ΗΠΑ: Συναγερμός στη Λουιζιάνα – Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο
- Παναθηναϊκός: Συνεχίζει και του χρόνου το βόλεϊ η μαχήτρια της ζωής Πέννυ Ρόγκα (vids)
- Άγιος Δημήτριος: Τέσσερις οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου – Όλο το χρονικό της άγριας δολοφονίας
- Πάπας Λέων: Καταδικάζει τους θανάτους διαδηλωτών στο Ιράν, αλλά «δεν μπορεί να είναι υπέρ του πολέμου»
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη


