Ποινή φυλάκισης 30 μηνών για τον ιδιοκτήτη καφετέριας που χτύπησε εφοριακό
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε επιτεθεί με γροθιές στον ελεγκτή κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ΑΑΔΕ.
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών, σύμφωνα με το ΑΠΕ, με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη που επιτέθηκε στον ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε επιτεθεί με γροθιές στον ελεγκτή κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ΑΑΔΕ, που έδειξε ότι όχι μόνο δεν έκοβε αποδείξεις, αλλά ανέγραφε σε χαρτί τον τελικό λογαριασμό και δεν έκοβε ούτε τα δελτία παραγγελίας.
Κατά τη βεβαίωση των παραβάσεων και ενώ οι ελεγκτές ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι θα επιβληθεί στην επιχείρησή του 48ωρο «λουκέτο», όπως προβλέπει η νομοθεσία, εκείνος επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιές τον έναν εφοριακό υπάλληλο.
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια


