Φιλίποφ: Και τώρα, το πρωτάθλημα…
Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ, τόνισε ότι πλέον το ενδιαφέρον της ομάδας στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος και οι πανηγυρισμοί πρέπει να κρατήσουν λίγο
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και «καθάρισε» τον Ηρακλή (αυτή τη φορά με 3-1 σετ) στον τελικό του Κυπέλλου πανηγυρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά κατάκτησή του.
Ο προπονητής της ομάδας,Γιούρι Φιλίποφ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Γηραίο έθεσε τον επόμενο στόχο που είναι φυσικά το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι η προσοχή των παικτών του θα πρέπει να στραφεί στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Δεν είναι γούρι η παρουσία μου στον πάγκο, τα παιδιά δούλεψαν για να φέρουν αυτό το Κύπελλο. Μιλάμε μόνο επαγγελματικά, πρέπει να πανηγυρίσουμε λίγο σήμερα και από αύριο να κοιτάξουμε τα ματς με την Κηφισιά».
- Γενική απεργία στην Αργεντινή ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο Μιλέι
- Τα επτά superfoods που «υπόσχονται» να μας χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής
- Άστατος ο καιρός την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες – Νέα επιδείνωση την Παρασκευή
- Αναδρομικά έως και 7 ετών για 6 κατηγορίες
- Βρετανικό Μουσείο: Διαψεύδει ότι αφαίρεσε τον όρο «Παλαιστίνιος» μετά από πιέσεις φιλοϊσραηλινής οργάνωσης
- Η επιστήμη ξέρει γιατί ο γάμος δεν φέρνει την απόλυτη ευτυχία


