Πανιώνιος : Ευχάριστα μαντάτα για Μάντζιο
Ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου Αμίρ Κούρντι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα
Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική συνεχίζει ο Πανιώνιος, με την προπόνηση της Τρίτης (16/4) μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Άκη Μάντζιο.
Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Αμίρ Κούρντι να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.
Ο μπακ των Κυανέρυθρων, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις αρχές του Φλεβάρη, ξεπέρασε το πρόβλημά του και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.
Το διάστημα της απουσίας του, ωστόσο, είναι αρκετά μεγάλο και δεν είναι σίγουρο εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρησης της Κυριακής. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζεται ο Κότνικ, ενώ λόγω καρτών θα απουσιάσει και ο Μπανανά.
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
