Ένα από τα πιο διαχρονικά και κλασικά κομμάτια στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, η καμπαρντίνα, αποτελεί την ιδανική ενδυματολογική πρόταση για να ολοκληρώσετε τις καθημερινές εμφανίσεις σας με στυλ.

Σε κλασικές ή πιο μοντέρνες γραμμές, με ποικιλία σε χρώματα και υφάσματα αλλά και μήκη, μια καμπαρντίνα, χαρίζει ανεπιτήδευτα αέρα κομψότητας και φινέτσας, ολοκληρώνοντας σύνολα που με τις κατάλληλες στιλιστικές πινελιές μπορεί να υποστηρίξει κάθε γυναίκα, μένοντας πιστή στο προσωπικό της στυλ.

Με φορέματα και φούστες, denim και πιο casual κομμάτια, πάνω από ένα κοστούμι ή ένα ταγέρ, οι καμπαρντίνες συνδυάζονται με τα περισσότερα -αν όχι με όλα- τα κομμάτια που ήδη βρίσκονται στην ντουλάπα σας.

Η καμπαρντίνα είναι επίση η ιδανική επιλογή αν επιλέξετε να «παίξετε» με layers, για εμφανίσεις που ισορροπούν μεταξύ casual και επίσημης, αλλά και για να ολοκληρώσετε ένα σύνολο που θα επιλέξετε για το γραφέιο ή ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Αν ακόμα δεν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας μια καμπαρντίνα, φροντίστε να αποκτήσετε μια σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους, όπως μπεζ, γκρι, μαύρο ή χακί. Θα είναι από τις πιο έξυπνες αγορές που θα έχετε κάνει ποτέ, χωρίς να φοβάστε αν πρόκειται να την φορέσετε του χρόνου. Θα τη φοράτε για πάντα!

Και για να σας αποδείξουμε πως όποιο κι αν είναι το στυλ σας, η προσθήκη μιας καμπαρντίνας δεν μπορεί να είναι ποτέ λάθος επιλογή, παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες για την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση…