Brexit: Συνεχίζονται οι συνομιλίες κυβέρνησης- Εργατικών
Σε αναζήτηση μία κοινά αποδεκτής λύσης του «γρίφου» του Brexit βρίσκονται Ντάουνινγκ Στριτ και Εργατικοί.
Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των Εργατικών με τον επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ και τον σκιώδη υπουργό Οικονομικών Τζον Μακντόνελ να αναζητούν κοινά αποδεκτή λύση στο αδιέξοδο του Brexit, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.
Από την πλευρά της κυβέρνησης στην ομάδα των συνομιλιών θα συμμετέχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκοβ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ντέιβιντ Λίντινγκτον, ο υπουργός για το Brexit Στίβεν Μπάρκλεϊ, ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Γκρεγκ Κλαρκ και ο υπεύθυνος κομματικής πειθαρχίας Τζούλιαν Σμιθ.
Πριν από τη συνάντηση των δύο πλευρών, ο Μακντόνελ δήλωσε από το Ουεστμίνστερ ότι η κυβέρνηση δεν έχει διαφοροποιήσει τη θέση της σε ό,τι αφορά το αίτημα των Εργατικών για τελωνειακή ένωση, «ούτε καν τη γλωσσική της διατύπωση». Για το περιεχόμενο των σημερινών συνομιλιών σημείωσε ότι θα περιμένει να δει τις προτάσεις της κυβέρνησης.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Πάμε Ντουμπάι; Στο 65% οι εκπτώσεις των ξενοδοχείων στο Εμιράτο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (pic)
- Καιρός: Ψυχρή εισβολή πρόσκαιρα, τα επόμενα 24ωρα – Έρχονται «κρύες αέριες μάζες από τη Σιβηρία»
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 104-87: Επιβλητικός, με ρεκόρ καριέρας του Φουρνιέ
- Νεκρός ο Αλί Λαριτζανί – Το επιβεβαίωσε το Ιράν
- Ο Αντσελότι αποκάλυψε γιατί άφησε εκτός Μουντιάλ τον Νεϊμάρ – Τι απάντησε ο Βραζιλιάνος



