Καραμίχος, Μαυρίδης και Γκαγκάκη δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς
Διάσημοι Έλληνες όπως ο Γιώργος Καραμίχος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Άννα Ανδριανού, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Παντελής Καναράκης και η Χριστίνα Βραχάλη μιλούν για τα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων στις 4 Απριλίου διάσημοι Έλληνες όπως ο Γιώργος Καραμίχος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Άννα Ανδριανού, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Παντελής Καναράκης και η Χριστίνα Βραχάλη μιλούν για τα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας.
Η ζωή για τα αδέσποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένη. Τα αδέσποτα της Ελλάδας έχουν να αντιμετωπίσουν την πείνα, την δίψα, τις αρρώστιες, την κακοποίηση, την ανθρώπινη αδιαφορία. Δεν ήταν επιλογή τους να ζουν στον δρόμο. Για τα αδέσποτα ευθυνόμαστε εμείς. Και είναι στο χέρι μας να κάνουμε την ζωή τους λίγο καλύτερη.
Δεν αγοράζουμε αλλά υιοθετούμε και μόνο αν έχουμε βεβαιωθεί ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας ως κηδεμόνες.
Στειρώνουμε το κατοικίδιο μας. Δεν επιβαρύνουμε την κατάσταση ενώ τόσα ζώα ψάχνουν σπίτι.
Βοηθάμε το φιλοζωικό σωματείο της περιοχής μας. Με τροφές, με την φροντίδα των ζώων, με φιλοξενίες, με την προώθηση αγγελιών των ζώων που ψάχνουν οικογένεια.
Πιέζουμε τον δήμο μας να εφαρμόσει πρόγραμμα στείρωσης, εμβολιασμού,σίτισης και σήμανσης για τα αδέσποτα όπως ορίζει ο νόμος.
Ας βάλει ο καθένας μας ένα μικρό λιθαράκι για να αλλάξει η ζωή αυτών των πλασμάτων προς το καλύτερο.Γιατί σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει να βασανίζεται και να υποφέρει…
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του
- Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κύματα καταιγίδων τις επόμενες ώρες και στην Αττική
- Τραμπ: Παρουσίασε το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Η Γάζα θα διοικηθεί υπέροχα» – Τι είπε για ΟΗΕ
- Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Αττική, εικόνες αποκάλυψης στη Γλυφάδα – Περιοχές καλυμμένες με πέτρες και λάσπη




