
ΗΠΑ: Θα ασκήσουμε τη μέγιστη πίεση στην κυβέρνηση Μαδούρο
Τη μέγιστη πίεση θα ασκήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ από εδώ και στο εξής, στην κυβέρνηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με δηλώσεις αμερικανίδας αξιωματούχου
Τη μέγιστη πίεση θα ασκήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ από εδώ και στο εξής, στην κυβέρνηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με δηλώσεις αμερικανίδας αξιωματούχου.
Τη συγκεκριμένη δήλωση έκανε η Σίγκαλ Μάντελκερ, η υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, αρμόδια για την Τρομοκρατία και την Οικονομική Κατασκοπεία, η οποία έχει την ευθύνη για τις κυρώσεις.
Η Μάντελκερ, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, εκτός από το θέμα της Βενεζουέλας θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες για τις κυρώσεις που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στο Ιράν κατά τη διάρκεια συναντήσεων που θα έχει με αξιωματούχους στη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και την Ινδία.
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης, πράξη 5η: Oι «ερυθρόλευκοι» μπροστά σε μια ακόμη ιστορική πρόκληση (vids, pics)
- Λευκός Οίκος: Η στιγμή των πυροβολισμών – «Είχε εμμονή με την προεδρία» λέει ο Τραμπ για τον άνδρα που άνοιξε πυρ
- Run for your lives: Οι Iron Maiden ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά την Αθήνα
- Τσίπρας: «Το μπλε της πατρίδας μας, το κόκκινο των αγώνων μας» είπε για τα χρώματα του κόμματος – «Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα»
- Τελικός Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ για τη μετακίνηση των φιλάιθλων
- Κύπρος: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές – Συμμετέχουν 18 κομματικοί συνδυασμοί



