
Ολυμπιακός : Τι μήνυμα έστειλε ο Καρεμπέ
Το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης (31/3, 19:30).
Οι διεθνείς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και πλέον οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ματς κόντρα στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ που έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram.
Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία από το προπονητικό κέντρο και τη σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων και έγραψε «κανένα σχόλιο… Μόνο προπόνηση και σκληρή δουλειά…».
Δείτε το ποστάρισμα
- Συντάξεις: «Τσουχτερό» το κόστος των πλασματικών ετών ασφάλισης
- Ο Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη
- Μπαίνει σε καραντίνα η Εθνική του Κονγκό λόγω ‘Εμπολα
- Φιλιππίνες: Κατάρρευση κτιρίου υπό ανέγερση με 19 ανθρώπους να αγνοούνται
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Κυριακής
- Αστυνομικοί στην Πάτρα έσπασαν την πόρτα για να σώσουν γυναίκα που ξυλοκοπείτο άγρια από τον άνδρα της


