Νίκολας Κέιτζ: Τρεκλίζει σε δικαστήριο του Λας Βέγκας
Μεθυσμένος και σε έξαλλη κατάσταση ο ηθοποιός έκανε σκηνή φωνάζοντας «θα μου πάρει όλα μου τα χρήματα» και προκαλώντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.
O Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε σε δικαστήριο του Λας Βέγκας για να υποβάλλει αίτηση για άδεια γάμου με την πολύ νεότερη σύντροφό του Erika Koike, αλλά η παρουσία του κάθε άλλο παρά διακριτική ήταν.
Μεθυσμένος και σε έξαλλη κατάσταση ο ηθοποιός έκανε σκηνή φωνάζοντας «θα μου πάρει όλα μου τα χρήματα» και προκαλώντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που πρόβαλε η Daily Mail ο 55χρονος ηθοποιός συναντήθηκε με την make up artist φίλη του το πρωί του Σαββάτου στο αρμόδιο γραφείο για τις άδειες γάμου και άγνωστη αιτία ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ τους.
Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί ήδη τρεις φορές και όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας όλη η διαδικασία φαινόταν τελείως έξω από αυτόν.
- Τα Χριστούγεννα ο σκύλος… αποσυντονίζεται – Ποιος ο λόγος;
- Οι αιτίες που ένας σκύλος καταχωνιάζει πράγματα
- Αθήνα Οικονομάκου: «Είναι όλα ψέματα ότι παντρεύομαι τον Μπρούνο»
- Ζάκυνθος: Σήμερα η κηδεία του 2χρονου που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ
- Στις πύλες του λιμανιού Βόλου οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ τους – Δεκάδες καΐκια στη θάλασσα
- Το ευρωπαϊκό μπάσκετ «επέστρεψε» στο Ισραήλ (vid)



