Bloomberg: «Τραγωδία» να μην επενδύσετε στην Ελλάδα – Εκτιμά ότι θα φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
«Ο λαϊκισμός υποχωρεί, η δυναμική της οικονομίας ενισχύεται, ενώ έχει εξαιρετικά ισχυρά θεμελιώδη δεδομένα», τονίζει εκπρόσωπος ξένου fund
«Πέρυσι, η χώρα κατέγραψε την υψηλότερη οικονομική ανάπτυξη από το 2007, και αυξάνονται οι φήμες ότι η πιο φιλική προς την αγορά αντιπολίτευση θα αντικαταστήσει το λαϊκιστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και τον Μάιο», αναφέρει το Bloomberg.
Μεταφέρει μάλιστα την άποψη εκπροσώπου ξένου fund ο οποίος σημειώνει πως η μόνη «ελληνική τραγωδία» είναι πως δεν υπάρχουν αρκετές μετοχές να αγοράσει .
Το Bloomberg αναφέρεται στην περίπτωση του Amber Capital, το οποίο και δηλώνει άκρως αισιόδοξο για τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα, ο Τζόζεφ Ουγκούριαν, που ίδρυσε την Amber Capital πριν από 14 χρόνια, επισήμανε στο Bloomberg πως οι καταλύτες στην περίπτωση της Ελλάδας βρίσκονται σε αντίθετη πορεία από ό,τι σε πολλές χώρες όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
«Ο λαϊκισμός υποχωρεί, η δυναμική της οικονομίας ενισχύεται, ενώ έχει εξαιρετικά ισχυρά θεμελιώδη δεδομένα», τονίζει ο Ουγκούριαν, ο οποίος είναι μεταξύ εκείνων που ποντάρουν στις ελληνικές μετοχές.
- Εθνικό Πάρκο Δαδιάς: Έγκλημα κατά της άγριας ζωής
- Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Οι πέντε ανατροπές στα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
- Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει φέτος – Πώς θα δοθούν 300.000 επιταγές
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Μαρτυρία «καίει» τον πρόεδρο του Bard College
- Το τέλος του HDMI; Η νέα ασύρματη τεχνολογία που αλλάζει τη σύνδεση συσκευών
- Γιατί σκεφτόμαστε συνέχεια το χειρότερο;







