
Γιατί ο Αντετοκούνμπο είχε εκνευριστεί με τον προπονητή του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε σε δηλώσεις του τον λόγο που είχε εκνευριστεί με τον προπονητή του Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη αρχή της σεζόν
Ο Γιάννης μπορεί να αποτελεί τον καλύτερο παίκτη των Μπακς και έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, ωστόσο προπονητής του δεν τον αφήνει στο παρκέ περισσότερο από 33 λεπτά ανά ματς.
Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ το κάνει αυτό με σκοπό να μην κουράζει περαιτέρω τον Έλληνα σταρ, με σκοπό να είναι φρέσκος σε κάθε παιχνίδι.
Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον «Greek Freak» στην αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει… εκνευριστεί με τον 49χρονο τεχνικό. Τελικά όμως ο 24χρονος άσος κατάλαβε τις προθέσεις του προπονητή του και δεν το συνέχισε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:
«Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί δεν είχα συνηθίσει να παίζω 30-31 λεπτά. Έπαιζα συνήθως σε όλη την τέταρτη περίοδο. Έμπαινα μετά το ημίχρονο και έπαιζα όλη την τρίτη περίοδο.
Μετά έβγαινα για 2,5-3 λεπτά και μετά έμπαινα ξανά και τελείωνα το παιχνίδι. Θυμάμαι μια φορά που με έβγαλε έξω στην τέταρτη περίοδο με έξι λεπτά να απομένουν και εκνευρίστηκα», επισήμανε αρχικά ο «Greek Freak».
«Ήμουν πραγματικά εκνευρισμένος, αλλά μετά κατάλαβα γιατί ο προπονητής μου το έκανε αυτό. Θέλει να είμαι έτοιμος όταν το αποτέλεσμα θα μετράει περισσότερο», ήταν τα λόγια του Έλληνα σταρ.
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν με drones και πυραύλους το Κίεβο
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
