Τραυματίας και μεγάλες ζημιές από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ταβέρνα της Μυτιλήνης
Από την ισχυρή έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ταβέρνα στην Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο οποίο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.
Σε διαρροή φιάλης υγραερίου στην κουζίνα του μαγαζιού οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ισχυρή έκρηξη περί της 22.30 της Τρίτης στην ταβέρνα «Κάστρο» στο τέρμα της οδού Ερμού, στην Επάνω Σκάλα.
Κατέρρευσε τοίχος
Από την έκρηξη και το ισχυρό ωστικό κύμα που προκάλεσε υπήρξαν σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος, στο οποίο μάλιστα κατέρρευσε εσωτερικός τοίχος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, στα χέρια ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στη γειτονική δομή υγείας (πρώην ΙΚΑ) όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι φωτογραφίες είναι του Ιωσήφ Μποτετσάγια από τη σελίδα του στο Facebook.
Πηγή: stonisi.gr
- Κηδεία του Valentino – Το Χόλιγουντ και η βιομηχανία της μόδας αποχαιρετούν τον «Τελευταίο Αυτοκράτορα»
- Νέα Ζηλανδία: Έξι αγνοούμενοι μετά την κατολίσθηση σε κάμπινγκ
- Όταν η υγεία των παιδιών γίνεται υπόθεση επιβίωσης για τα μικρά νησιά
- Ολυμπιακός: Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του ο Μόντε Μόρις (vid)
- Ιράν: Πάνω από 5.000 οι νεκροί κατά την καταστολή των διαδηλώσεων σύμφωνα με ΜΚΟ
- Γιατί ο υπερτουρισμός δεν είναι θέμα αριθμών – Η διασπορά ως λύση «κλειδί»

