Γιώργος και Τάσος Δώνης, το δεύτερο «δίδυμο» πατέρα-γιου που σκοράρει με την Εθνική
Το γκολ του Τάσου Δώνη δεν ήταν μόνο το πρώτο του γκολ με την Εθνική, αλλά ταυτόχρονα ο νεαρός άσος σημείωσε ένα αξιόλογο επίτευγμα στην καριέρα του.
Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-0 του Λίχτενσταϊν στο Βαντούζ στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών ομίλων του Euro 2020.
To δεύτερο τέρμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πέτυχε ο Τάσος Δώνης και μαζί ένα σημαντικό και σπανιότατο επίτευγμα.
Με το γκολ αυτό ο 22χρονος επιθετικός -εκτός από το ότι σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη «γαλανόλευκη»- κατάφερε να βρει δίχτυα όπως ο πατέρας του, Γιώργος. Κάτι το οποίο συμβαίνει μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της Εθνικής μας.
Το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο ήταν αποτελούμενο από τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, οι οποίοι επίσης είχαν σκοράρει αμφότεροι με την Ελλάδα.
Τώρα ήταν η σειρά των Τάσου και Γιώργου Δώνη, οι οποίοι με το γκολ του σημερινό (23/3) πρώτου κατάφεραν να γίνουν το δεύτερο ζευγάρι που πετυχαίνει.
- ΗΠΑ-Ρωσία: H σπάνια συμφωνία Μόσχας – Ουάσινγκτον σε θέματα παγκόσμιας πολιτικής και η «βόμβα» Τραμπ Τζούνιορ
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Ηλεία: Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου αγνοούμενου στα Κρέστενα – Εξαφανίστηκε από το απόγευμα του Σαββάτου
- Το 1924 ο Ιάκωβος Συρίγος ίδρυσε το ισόγειο κατάστημά του σε ένα διώροφο νεοκλασικό της οδού Πατησίων
- Νέα πυρά Μασκ κατά ΕΕ μετά το πρόστιμο στο X: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Δημοκρατία, αλλά γραφειοκρατία
- Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2: Ο Μλαντένοβιτς «κρέμασε» το Τριφύλλι
