Κίνα : Στους 44 οι νεκροί από την έκρηξη στο χημικό εργοστάσιο
Ο απολογισμός των νεκρών από την τεράστια έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο όπου παρασκευάζονταν ζιζανιοκτόνα στην κινεζική επαρχία Τζιανγκσού αυξήθηκε στους 44, ενώ 32 από τους δεκάδες τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο απολογισμός των νεκρών από την τεράστια έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο όπου παρασκευάζονταν ζιζανιοκτόνα στην κινεζική επαρχία Τζιανγκσού (ανατολικά) χθες Πέμπτη αυξήθηκε στους 44, ενώ 32 από τους δεκάδες τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε η Λαϊκή Ημερησία σήμερα Παρασκευή.
Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν σοβαρά εξαιτίας της έκρηξης είναι 90, πρόσθεσε η εφημερίδα.
Τεράστια πύρινη σφαίρα
Η έκρηξη, στις 14:48 (τοπική ώρα, 08:48 ώρα Ελλάδας) στην πόλη Γιαντσένγκ, προκάλεσε πυρκαγιά με τεράστια πύρινη σφαίρα να υψώνεται δεκάδες μέτρα από το έδαφος και πυκνή στήλη γκρίζου καπνού να ανεβαίνει στον ουρανό.
Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε βιομηχανικά κτίρια και πολλά σπίτια.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ξέχνα τη γυμναστική: Τα χόμπι που σε κρατούν σε φόρμα
- «Είναι απλώς ένα μη γεγονός»: Αμφιβάλλουν οι ειδικοί για τον πίνακα που αποδίδεται στον Μιχαήλ Άγγελο
- Ευφυΐα: Τρία σημάδια που την «προδίδουν»
- Μέση Ανατολή: Η επερχόμενη κατάρρευση του Ιράν και ο λογαριασμός που θα σταλεί στην Ευρώπη
- Ανάμεσα στο Ιράν και την Ουκρανία, η ψευδαίσθηση της ΕΕ ότι έχει πολιτική δύναμη έχει αρχίσει να καταρρέει
- ΕΛ.ΑΣ.: «Μη γίνεις ήρωας, μη μαλώσεις με τον τρομοκράτη…»





