
ΚΑΕ Άρης : «Έγκαιρη προσέλευση στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ»
Το μήνυμα της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης στους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο Nick Gallis Hall στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (23/3, 18:00)
Οδηγίες για την προσέλευση του κόσμου στο Nick Galis Hall έστειλε με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης. Απεύθυνε, μάλιστα, κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να προσέλθουν έγκαιρα στο Nick Galis Hall και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες του γηπέδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Ενόψει του αυριανού αγώνα (23/03, 18:00) με τον ΠΑΟΚ, σας παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για την αποφυγή ταλαιπωρίας. Σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσουν 6 εκδοτήρια, 4 στις θύρες 3,4,5,6 που θα ανοίξουν στις 15:30 και 2 στη μπουτίκ ARIS BC Boutique «The Legend Store», η οποία θα είναι ανοικτή από τις 11:00.
Σας υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται να έχετε μαζί σας μπουκάλια και υαλικά σκεύη, δυσμετακίνητα αντικείμενα, μεγάλες τσάντες, βιντεοκάμερες για επαγγελματική χρήση, μηχανικές ή ηλεκτρονικές συσκευές (μεγάφωνα), οποιουδήποτε είδους σπρέι, πυρσούς και πυροτεχνήματα. Σας περιμένουμε όλους στο «Nick Galis Hall».
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass





