Αναπάντητα ερωτήματα συνεχίζουν να στοιχειώνουν την φρικτή υπόθεση της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, με την μητέρα που πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο λόγος που οδήγησε μια μητέρα να κάνει τέτοιο πράγμα στο παιδί της σίγουρα είναι το μεγαλύτερο μυστήριο έως τώρα. Ο σύζυγός της υποστήριξε στην κατάθεσή του πως δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα.

«Είχα μια πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα μου, μια ήρεμη ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ποτέ δεν είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Λίγη ώρα πριν γυρίσω στο σπίτι μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά της», δήλωσε στις αρχές.

Ο αδελφός της γυναίκας επιβεβαίωσε τα παραπάνω, τονίζοντας επρόκειτο για μια ωραία οικογένεια. «Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Ήταν αγαπημένοι. Από όσο γνωρίζω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή, ήρεμη ζωή με αγάπη. Είχαμε επικοινωνήσει μέσα στην ημέρα και δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτή την πράξη», είπε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες που σοκάρουν

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ολόκληρο σχέδιο από τη Μήδεια. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, έβαλε τον σύρτη ασφαλείας και βγήκε στο μπαλκόνι. Ο πατέρας του παιδιού ανέβηκε αμέσως στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη. Χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα, αλλά δεν πρόλαβε να περάσει έγκαιρα στο μπαλκόνι του και να αποτρέψει την καταστροφή.

Σύμφωνα με τον Antenna, η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της και έπεσε πιο αριστερά, με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος.

Το τετράχρονο κοριτσάκι ξεψύχησε 40 λεπτά μετά τη μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η 40χρονη παιδοκτόνος και αυτόχειρας και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, καθώς στένευαν τα χρονικά περιθώρια. Οταν τα κατάφεραν, η γυναίκα γέννησε και παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να αφιερωθεί στο παιδί, όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την καρδιά του.