Νορβηγία: Μαθητής ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο του Όσλο
Κανένα από τα θύματα δεν έχει τραυματιστεί από μαχαίρι
Μαθητής τραυμάτισε σήμερα ελαφρά έναν καθηγητή και τρία ακόμη μέλη του προσωπικού ενός σχολείου στο Όσλο, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το αγόρι, που φοιτά στο σχολείο αυτό, συνελήφθη μετά τις καταγγελίες ότι επιτέθηκε εναντίον του προσωπικού με ένα μαχαίρι. Προς το παρόν το κίνητρό του δεν είναι γνωστό, όμως σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από έναν διαπληκτισμό στο διάλλειμα.
Η αστυνομία του Όσλο ανακοίνωσε στο Twitter ότι έστειλε περιπολικά στο σχολείο του Μπρίνσενγκ περίπου στις 08:30 το πρωί εξαιτίας ενός περιστατικού «βίας και μιας απειλητικής κατάστασης».
Ένας μικρός μαθητής απειλούσε έναν εργαζόμενο με ένα μαχαίρι ψωμιού, όπως αποδείχθηκε τελικά. Ο δράστης, που περιγράφεται ως πολύ μικρός σε ηλικία, τέθηκε υπό έλεγχο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Τέσσερις εργαζόμενοι στο σχολείο αυτό, που βρίσκεται στο ανατολικό Όσλο, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Dagbladet, έχουν υποστεί τραύματα από δαγκωματιές, ενώ ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί με ένα πιρούνι.
Ο Σβεν Κρίστιαν Λάι της αστυνομίας του Όσλο επεσήμανε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν. «Έχει συλληφθεί ένα πολύ μικρό αγόρι. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο για την τάξη στην οποία φοιτά. Συνελήφθη μέσα στο σχολείο», επεσήμανε.
πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Iran Says It Will Halt Strikes on Neighbours Unless Attacked
- Νίκος Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Το εντυπωσιακό γκολ του Μασούρα κόντρα στην Αλ Χαζέμ (vid)
- Το 24ωρο του Μπραντ Πιτ στην Αθήνα: Από την αποθέωση στην πλατεία Κοτζιά στα γυρίσματα στο δημαρχείο
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι





