Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για το παιδάκι
Η μητέρα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση, ενώ το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς δυστυχώς επιτυχία
Αδιανόητη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο όταν μητέρα έριξε το παιδάκι της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οποία διέμεναν και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων.
Η μητέρα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση, ενώ το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς δυστυχώς επιτυχία.
«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».
- Αρκάς: Η καλημέρα με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς
- Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία πληρωμής – Τσουχτερά πρόστιμα
- Σχέσεις και social media: Οι δύο λέξεις που «σημάδεψαν» το 2025
- Ανθυπαστυνόμος μετέφερε μισό κιλό κοκαΐνης στη Ρόδο – Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών
- Η ΕΕ καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Οι πιο μαγευτικοί προορισμοί για την αλλαγή του χρόνου

