
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (9/3, 19:30) - Συμπεριλήφθηκε στην 22αδα του Γιώργου Δώνη και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (9/3) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (19:30) ως φιλοξενούμενος στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι της Super League.
Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Γιώργο Δώνη να μην υπολογίζει τους Μπουζούκη (τιμωρημένος), Στάικο (τραυματίας) και Μουνιέ (ανέτοιμος).
Από την άλλη ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Ένωση.
Απομένει βέβαια να δούμε ποιοι παίκτες θα επιλεγούν για τη 18αδα, αφού η αποστολή αποτελείται από 22: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Τζανδάρη, Δώνη, Κάτσε, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Αλτμαν, Αρμενάκα, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Βέργο και Μακέντα.
#Panathinaikos #paofc2018_19 #squadlist #AEKPAO #SuperLeague pic.twitter.com/zQCxlZB17l
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) March 8, 2019
- Λίβανος: Αλλους δύο διασώστες σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις -108 συνολικά από τη 2η Μαρτίου
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων

