
Basket League : Λαβωμένη κόντρα στον Προμηθέα η ΑΕΚ
Συσσωρευμένα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η ΑΕΚ πριν από τον αγώνα με τον Προμηθέα (2/3, 17:00, ΟΑΚΑ) στην επανέναρξη της Basket League
Το Σάββατο (2/3, 17:00) η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Ενα ματς που θα κρίνει αρκετά όσον αφορά τη μάχη της 4άδας, μιας και οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες (27β.), με τους Πατρινούς να έχουν κερδίσει στον πρώτο αγώνα.
Στο παιχνίδι αυτό, η Ένωση θα παραταχθεί με απουσίες, καθώς εκτός των μόνιμα τραυματιών Ξανθόπουλου και Καββδά, προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλοι παίκτες.
Συγκεκριμένα, σοβαρό πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιώργο Τσαλμπούρη. Ο διεθνής φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή (1/3) προπόνηση στο «Νίκος Γκάλης», αφού ταλαιπωρείται από μεταταρσαλγία αριστερού άκρου ποδός.
Απών εκ νέου όμως ήταν και ο Ντούσαν Σάκοτα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πτέρνα. Επιπλέον ενοχλήσεις (από άμεση πλήξη στο F4 του Ρίο) στο στήθος νιώθει ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος γυμνάστηκε σε χαμηλούς ρυθμούς.
Πλέον απομένει να δούμε ποια ακριβώς αποστολή θα κατεβάσει ο Μπάνκι…
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!
- Τασούλας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων – Σημάδεψε ανεξίτηλα τον Ελληνισμό
- Λυών – Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών στο MEGA News
- Στέλιος Ρόκκος: Παντρεύεται η 26χρονη κόρη του τραγουδιστή – Η μυθική πρόταση γάμου
- Φάμελλος: Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε ενωτικό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων

