Μαρινάκης : «Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν 10 φορές ατσάλι»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κρύφτηκε και δεν έψαξε δικαιολογίες μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έθεσε προ των ευθυνών τους
Η στενοχώρια και το σοκ που προκαλεί σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός ένας αποκλεισμός από τη Λαμία, είναι λογικό να μην έχει καμία σχέση με ό,τι συμβαίνει στους υπόλοιπους συλλόγους.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. Όχι μόνο για τον αποκλεισμό, αλλά για το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν την αποφασιστικότητα, το πάθος, το πείσμα, δίψα που απαιτούν αναμετρήσεις κόντρα σε αντιπάλους που δεν χαρίζονται στον Ολυμπιακό. Και κόντρα σε ένα σύστημα που δεν έχει καμία διάθεση να δώσει ούτε τα… αυτονόητα στους Πειραιώτες.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτή που επιβάλλεται σε τόσο δύσκολες και σημαντικές στιγμές. Ζητώντας από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ό,τι συνέβη. Αλλά και ξεκαθαρίζοντας το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Κάνοντας λόγο για ντροπή.
Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Κόντρα στον ασύμμετρο πόλεμο που δεχόμαστε όλη τη χρονιά, και το ξέρουμε, έπρεπε να ήμασταν ατσάλι και δεν ήμασταν. Σε αυτά τα ματς, μπαίνεις και προκρίνεσαι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι. Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός. Κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν χωράει καμία κουβέντα. Είναι ντροπή για τον σύλλογο. Σήμερα μαχαιρωθήκαμε. Ξέρετε ότι η διοίκηση έχει στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο».
- Μινεάπολη: Δικαστής απέρριψε αίτημα παύσης των επιχειρήσεων της ICE
- Το χαστούκι του Μαυροπάνου στον Πάλμερ στο… ρινγκ του αγώνα Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (vid)
- Τουρκία: Ποινή στην Amedspor για βίντεο αλληλεγγύης στους Σύρους Κούρδους
- Τζεφ Μπέζος-Λόρεν Σάντσεζ: Γιατί το νέο power couple της μόδας πολιορκεί το Παρίσι – «Εξαγορά»
- Τορίνο: Συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές για το κλείσιμο κοινωνικού κέντρου – Στόχος επίθεσης συνεργείο της RAI
- Οι Λέικερς μπαίνουν στο παιχνίδι για Αντετοκούνμπο


