Κατάσχεση ακατάλληλων αλιευμάτων σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά
Oι ελεγκτές εντόπισαν και κατάσχεσαν κατεψυγμένα αλιεύματα (κοκκινόψαρα και σφυρίδες) συνολικού βάρους 2.144 κιλών, λόγω υπέρβασης της ημερομηνίας λήξης σε συνδυασμό με ακατάλληλα μέσα συσκευασίας για επαφή με τρόφιμα
Κατεψυγμένα ψάρια συνολικού βάρους 2.144 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν κατεψυγμένα αλιεύματα (κοκκινόψαρα και σφυρίδες) συνολικού βάρους 2.144 κιλών, λόγω υπέρβασης της ημερομηνίας λήξης σε συνδυασμό με ακατάλληλα μέσα συσκευασίας για επαφή με τρόφιμα.
- Μιλάνο: «Ένιωσα αδιαθεσία» – Πρόβλημα υγείας του οδηγού φαίνεται να οδήγησε στον εκτροχιασμό του τραμ
- Ώρα αποφάσεων για το VAR: Η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB, οι ριζικές αλλαγές και ο «Νόμος Βενγκέρ»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού

