Στις Βρυξέλλες συνεδριάζει το Eurogroup
Στο σημερινό Eurogroup η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται στην ατζέντα της συνεδρίασης
Στο Eurogroup του Μαρτίου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την επιστροφή των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα (ANFA και SMP) στη βάση της αξιολόγησης από τους θεσμούς για την εφαρμογή των συμφωνημένων δράσεων.
Στο σημερινό Eurogroup η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται στην ατζέντα της συνεδρίασης, όμως στο περιθώριο οι ευρωπαϊκοί θεσμοί θα υπενθυμίσουν στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι περιμένουν να λάβουν τις προτάσεις της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια έως την Παρασκευή.
Η ατζέντα του Eurogroup θα είναι «μικρή» και ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τους υπουργούς θα είναι ο ξεχωριστός προϋπολογισμός για την Ευρωζώνη.
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία






