Βουλγαρία : 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος
Την τελευταία δεκαετία ο ιδιωτικός τομέας στη Βουλγαρία δημιουργεί -κατά μέσο όρο- 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλεξάντερ Μανόλεφ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης "HR Industry 2019", στη Σόφια.
Την τελευταία δεκαετία ο ιδιωτικός τομέας στη Βουλγαρία δημιουργεί -κατά μέσο όρο- 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλεξάντερ Μανόλεφ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης “HR Industry 2019”, στη Σόφια.
Ο μοναδικός τρόπος που αποτελεί εγγύηση για την οικονομική ανάπτυξη είναι η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των στελεχών και του συνόλου των εργαζομένων, επισήμανε ο κ. Μανόλοφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.
Για την επίτευξη του στόχου της αδιάλειπτης κατάρτισης των εργαζομένων, το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με τα υπουργεία Παιδείας & Επιστημών και Εργασίας & Κοινωνικής Πολιτικής επεξεργάζονται και προωθούν δράσεις με επίκεντρο την περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο “χάρτης” της βιομηχανίας που αναπτύχθηκε από εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομίας υπογραμμίζει τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε κάθε περιοχή της χώρας και αποτελεί σημαντικό “εργαλείο” που πρέπει να μελετηθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς.
Η “HR Industry”, έκθεση εταιρειών παροχής υπηρεσιών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, “φιλοξενεί” φέτος περισσότερους από 50 εκθέτες και οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 940. Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 30 σεμινάρια.
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Η γη της ελιάς: Τα ψέματα φέρνουν ανατροπές






