
Κοντά στην έξοδο από τους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Γκασόλ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αμερική ο Ισπανός δύσκολα θα παραμείνει παίκτης των «σπιρουνιών»
Ο Πάου Γκασόλ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Φέτος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο πόδι που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Μη μπορώντας να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβτς.
Έτσι οι Σπερς σκέφτονται πολύ σοβαρά να βάλουν ένα τέλος στην συνεργασία τους με τον 38χρονο ψηλό. Όσο το παράθυρο των ανταλλαγών παραμένει ανοιχτό, για τις επόμενες ώρες, είναι πιθανό να γίνει κάποια κίνηση από την ομάδα του Σαν Αντόνιο. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του να τερματίσουν το συμβόλαιο του Γκασόλ.
Βέβαια η αμοιβή του Ισπανού είναι αρκετά υψηλή, για την ηλικία του, και η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς θα δυσκολευτεί να βρει διαθέσιμα ανταλλάγματα.
Μέχρι στιγμής ο 38χρονος σέντερ έχει αγωνιστεί σε 24 αγώνες μετρώντας 4,5 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ.
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη
- Οι θαυμαστές του Games of Thrones κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον να «νιώθει γέρος»
- Κ. Μητσοτάκης: «Προσευχές» για την πορεία του τουρισμού και… «ευκαιρίες» – Το «καλό σενάριο» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Γερμανία: Η Μέρκελ επικρίνει την EE για την άρνησή της να κάνει διπλωματικό διάλογο με τη Ρωσία

