Το αστυνομικό τμήμα Θρακομακεδόνων κατεβάζει ρολά κάθε βράδυ
Αν κάποιος βρεθεί στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα αντικρίσει κατεβασμένα ρολά, την πόρτα κλειδωμένη και κλειστά φώτα, ενώ στο εσωτερικό βρίσκεται μόλις ένας αστυνομικός, ο οποίος ουσιαστικά εκτελεί χρέη φύλαξης του κτιρίου
Ρολά κατεβάζει κάθε βράδυ το Α.Τ. Θρακομακεδόνων εξαιτίας έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να βρίσκονται στο έλεος των κακοποιών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι, αν κάποιος βρεθεί στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα αντικρίσει κατεβασμένα ρολά, την πόρτα κλειδωμένη και κλειστά φώτα, ενώ στο εσωτερικό βρίσκεται μόλις ένας αστυνομικός, ο οποίος ουσιαστικά εκτελεί χρέη φύλαξης του κτιρίου.
Εκτός από τα βράδια, ο αστυνομικός σταθμός των Θρακομακεδόνων -επιφορτισμένος με την ασφάλεια των 10.000 κατοίκων της περιοχής- κάποιες ημέρες υπολειτουργεί.
Οι κάτοικοι δηλώνουν απροστάτευτοι και έχουν μισθώσει ιδιωτική εταιρεία φύλαξης ώστε να κάνει περιπολίες, με τους ληστές να αλωνίζουν και σχεδόν κάθε μέρα να υπάρχει μια ληστεία ή διάρρηξη.
«Νιώσαμε σαν να βιάζουν την οικογένειά μας» ανέφερε στον Σκάι ο Μιχάλης Βρεττός, ένα από τα θύματα των ληστών.
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
