
«Σιγή ιχθύος» από τις ΗΠΑ για για τους «5.000 στρατιώτες στην Κολομβία»
ασκών χρέη υπουργού Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν, απέφυγε σήμερα να διευκρινίσει αν η Ουάσινγκτον εξετάζει την πιθανότητα να αναπτύξει 5.000 στρατιώτες στην Κολομβία για να αντιμετωπίσει την κρίση στη Βενεζουέλα
Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν, απέφυγε σήμερα να διευκρινίσει αν η Ουάσινγκτον εξετάζει την πιθανότητα να αναπτύξει 5.000 στρατιώτες στην Κολομβία για να αντιμετωπίσει την κρίση στη Βενεζουέλα.
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο Σάναχαν είπε ότι δεν το έχει συζητήσει με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον.
Ο τελευταίος άφησε να πλανώνται πολλά ερωτηματικά για τις προθέσεις των ΗΠΑ, όταν εμφανίστηκε στο μπρίφινγκ, την Δευτέρα, έχοντας γραμμένη στις σημειώσεις του τη φράση «5.000 στρατιώτες στην Κολομβία», χώρα που συνορεύει με τη Βενεζουέλα.
«Δεν το έχω συζητήσει με τον σύμβουλο Μπόλτον», είπε ο Σάναχαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Πεντάγωνο.
- BHMAGAZINO: Ο αλλόκοτος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
- Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Τι αναφέρει
- Μεταξουργείο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι – Το θύμα κινείται αιμόφυρτο λίγο πριν καταρρεύσει
- Κωνσταντίνος Καβάφης: Το άγιο των αγίων του
- Πώς θα παίξουν αντίπαλοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα play offs της Euroleague
- Δημοσκόπηση: Πρώτη η Ακροδεξιά στη Γερμανία, δυσαρέσκεια για τα μέτρα του Φρίντριχ Μερτς



