Με φόρα από Ευρώπη κόντρα σε Σπόρτινγκ τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Σοπρόν, επιστρέφουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητοι σερί τους στην έδρα του Σπόρτινγκ
Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι αήττητο στις πρώτες εννιά αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του κόουτς Παντελάκη, δοκιμάζονται στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης» κόντρα στον Σπόρτινγκ αύριο Κυριακή(20/1 και ώρα 13:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, θέλοντας να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.
Οι ερυθρόλευκες θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρώτη, Ιστορική νίκη επί της Σοπρόν για την Euroleague, αλλά χωρίς τις Ιβάνα Τίκβιτς και Ρίτα Ρασίντ, με τον Παντελάκη να έχει στη διάθεσή του τις:
Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Λικέντρα Τζόνσον, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.
Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Σπόρτιγκ: «Μετά την εμφάνιση και τη νίκη επί της Sopron Basket, επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις και σε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο όπως συνηθίζουμε να κάνουμε και σε όλες τις αναμετρήσεις μας φέτος. Ο Σπόρτιγκ είναι μία ομάδα που την αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να την προσέξουμε. Διαθέτει τρεις ξένες και εμείς από την μεριά μας έχουμε εστιάσει στο να διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι ενόψει και των επόμενων που ακολουθούν. Εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε τον ρυθμό και εννοείται στο μυαλό μας είναι μονάχα το αήττητο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις».
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ
- Προβλήματα από τον χιονιά στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία – Απεγκλωβίστηκε λεωφορείο με μαθητές κοντά στο Λαμπίρι
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
