
Χάβος: «Αξίζαμε τη νίκη, δεν κερδίσαμε από τύχη»
Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, παρ' ότι ο Παναθηναϊκός είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο
Η Λαμία με γκολ του Μπαράλες νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον νεαρό πορτιέρο, Παναγιώτη Κατσίκα, ο οποίος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν νικήσαμε από τύχη, το αξίζαμε. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν μπάλα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ που το δικαιούμασταν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες είναι αλήθεια αλλά αξίζαμε τη νίκη για την εμφάνισή μας. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Χαίρομαι και για τον Κατσίκα, γιατί η Λαμία έτσι κέρδισε και ένα νέο παιδί. Συγχαρητήρια στον προπονητή τερματοφυλάκων και σε όλους».
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη




