Χάβος: «Αξίζαμε τη νίκη, δεν κερδίσαμε από τύχη»
Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, παρ' ότι ο Παναθηναϊκός είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο
Η Λαμία με γκολ του Μπαράλες νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον νεαρό πορτιέρο, Παναγιώτη Κατσίκα, ο οποίος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν νικήσαμε από τύχη, το αξίζαμε. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν μπάλα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ που το δικαιούμασταν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες είναι αλήθεια αλλά αξίζαμε τη νίκη για την εμφάνισή μας. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Χαίρομαι και για τον Κατσίκα, γιατί η Λαμία έτσι κέρδισε και ένα νέο παιδί. Συγχαρητήρια στον προπονητή τερματοφυλάκων και σε όλους».
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου-Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)
- Βρετανία: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την απαγόρευση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης – Η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση
- H άσκηση ως «θεραπεία πρώτης γραμμής» για την κατάθλιψη και το άγχος


