Η επικίνδυνη στροφή είναι για δύο…
Μιλάμε όμως για την απότομη στροφή που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη λες και η στροφή που πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός στην Λιβαδειά δεν έχει κίνδυνο ντεραπαρίσματος
Όποιος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα, σκοντάφτει. Προσωπικά δεν μου λέει και πολλά πράγματα ότι ο ΠΑΟΚ έχασε στην Πάτρα. Θα μπορούσε με την ίδια εμφάνιση να έχει νικήσει. Στην εμφάνιση στέκομαι, που ήταν συνέχεια των εμφανίσεων τις οποίες εδώ και τρεις μήνες πραγματοποιεί η ομάδα του Λουτσέσκου.
ΠΑΟΚ χωρίς ρυθμό και φαντασία στο παιχνίδι του με μια κακή και ασύνδετη μεσαία γραμμή που ούτε παραγωγικά λειτουργούσε ούτε αμυντικά προσέφερε. Εδώ και καιρό, ισχυρίζομαι πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με την αναιμική παρουσία της μεσαίας γραμμής του.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα κατάφερνε να μακιγιάρει η εκτελεστική δεινότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος με τις κινήσεις και την κλάση του κατάφερνε να βγάζει από την μύγα ξύγκι και να χαρίζει τους τρεις πόντους της νίκης στην ομάδα του.
- Πάνος Ρούτσι: Βρισκόμαστε εδώ για να μη συνηθίσουμε τον θάνατο
- Τι είναι τελικά «φίλος» για το Instagram
- Ασήμι: Πώς μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα
- Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Στην κορυφή η «βασίλισσα» με ηγετικό Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 25.01.2026]
- Τραγωδία στην Πάτρα – Nεκροί δύο νέοι σε τροχαίο στην Παραλία

