
Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Άλτμαν
Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έχει φλεγμονή στον δεξιό προσαγωγό και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης
Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει τον Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και κρίθηκε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Αποφασίστηκε, όμως, να μεταβεί στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και διαπιστώθηκε ότι έχει μία φλεγμονή στον δεξιό προσαγωγό. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, αλλά δεν διευκρινίζεται το διάστημα που θα χρειαστεί για να ξεπεράσει τη φλεγμονή.
Σε κάθε περίπτωση χάνει έδαφος και καθυστερεί έστω και λίγο η επανένταξή του στην ομάδα. Ο Άλτμαν την Παρασκευή συμπληρώνει δέκα μήνες απουσίες κι έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα και τονίσαμε πρόσφατα και σε ρεπορτάζ μας, είναι πολύ πιθανό να φύγει και ο Γενάρης πριν τον δούμε επιτέλους σε κάποιο επίσημο παιχνίδι.
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές



