
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 601,86 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,67%.
Προσπάθεια ανάκαμψης καταγράφεται στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, μετά από επτά πτωτικές συνεδριάσεις στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έχει υποχωρήσει κατά 7,81%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 10:55, διαμορφώνεται στις 601,86 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,67%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα στα 0,92 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,95 %, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,88%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+2,56%), της Εθνικής (+2,41%), της Eurobank(+2,31%) και της Coca Cola HBC(+2,06%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-1,96%), της Τιτάν(-0,92%) και της Motor Oil(-0,48%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+2,05%) και των Τραπεζών (+1,47%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Πετρελαίου(-0,53%) και των Κατασκευών (-0,45%).
Ανοδικά κινούνται 27 μετοχές, 10 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Πλαστικά Κρήτης+4,24% και Ιντραλότ+3,33%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Νάκας -10,00% και Autohellas-2,68%.
- Περισσότερα από πέντε κιλά εκρηκτικών και 523 κροτίδες βρέθηκαν σε Μεσολόγγι και Πύργο – Συνελήφθησαν τρία άτομα
- Τι είπε ο Χεζόνια για Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και τον κόσμο στα γήπεδα: «Κάτι έχει αλλάξει…»
- Ευρώπη: Αυτά τα αεροδρόμια έχουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί το προσωπικό του να μην στοιχηματίζει για τον πόλεμο με το Ιράν
- «Τρέλα» στον κόσμο της Ράγιο Βαγιεκάνο για τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ
- Ηρώδειο: Ο Ιούνιος μεταμορφώνεται σε μήνα αποχαιρετισμού, πριν κλείσει το θέατρο – Οι εκδηλώσεις




