Η φωτογραφία του βαθμολογικού πίνακα μπορεί να ξεθωριάσει…
Μέχρι να ξαναφορέσει τον Φλεβάρη τα ευρωπαϊκά του ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δυο μήνες. Σε αυτούς έχει την υποχρέωση να αντιμετωπίσει την ανοικτή πληγή της αστοχίας του και να ενισχυθεί στις μεταγραφές για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική του ισχύ. Οι πιθανότητες να καταδιώξει τον ΠΑΟΚ είναι σοβαρές.
Το ζήτησε σε στιγμές έκστασης ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού. Το ζήτησε και το περιέγραψε: Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μόνο με νίκες. Όταν δεν έχει κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι για την δέκατη τέταρτη αγωνιστική, είναι πολύς νωρίς για να ρίξει ο Ολυμπιακός λευκή πετσέτα. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι τα πράγματα έχουν διαμορφωθεί αρνητικά για τον Ολυμπιακό.
Η διαφορά του από την κορυφή έφτασε τους οκτώ βαθμούς. Αν δει κανείς την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα θα συμφωνήσει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ απαιτητικός ίσως και υπερβολικός. Ωστόσο η εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα είναι στατική και περιορισμένη. Αποτυπώνει την βαθμολογική διαφορά αλλά δεν διαφωτίζει σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]


