ΑΕΚ: Άνοιξε ο δρόμος για Αρέγκι
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντριάν Αρέγκι βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ - Τεμπερλέι και την Σαν Μάρτιν έδωσαν τα χέρια για τα δικαιώματα του παίκτη και ανοίγει ο δρόμος για την Ένωση
Ανήκει στην Τεμπερλέι, τον αγοράζει η Σαν Μαρτίν (στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός) και τον παραχωρεί στην ΑΕΚ!
Έτσι συνοψίζεται το θέμα του Αντριάν Αρέγκι. Οι δύο ομάδες της Αργεντινής συμφώνησαν για τον 26χρονο αμυντικό χαφ ο οποίος πλέον βρίσκεται πιο κοντά στην ΑΕΚ.
Αυτό που απομένει είναι ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σχετίζεται με τον τρόπο πληρωμής της εφορίας του Αρέγκι. Η πλευρά του παίκτη βρισκόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Εφόσον λυθεί και αυτή η λεπτομέρεια ο αργεντινός αμυντικός μέσος θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση για τα επόμενα 3,5 χρόνια.
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
